Süphandere Ortaokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, öğrenmeyi öğrenen, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, hayat boyu öğrenmeyi ilke edinen, eleştiren ve yaratıcı düşünen, ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmek

Başarılar: 2012-2013 Bu Benim Eserim Proje yarışmasında Mersin Bölge Sergisine katılmaya hak kazandık. 2022 yılında İlçe Satranç Turnuvasında birinci olduk. 2022 LGS´de okulumuz öğrencisi Süheyla DURAK İlçede en yüksek puan alan öğrenci oldu.

Saatler: 08.30-15.05
Isınma: Soba
Yabancı Dil: İngilizce
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020 yılında 1 öğrencimiz Fen Lisesini, 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesini 4 öğrencimiz de bursluluk sınavını kazanmıştır. 2021 yılında 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesini 2 öğrencimiz Bursluluk sınavını kazanmıştır. 2022 yılında 1 öğrencimiz Fen Lisesini, 3 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesini, 1 öğrencimiz Proje Anadolu Lisesini ve 2 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır. 2023 yılında 2 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: 8 Mayıs 2018 Salı günü okulumuzda TÜBİTAK 4006 bilim fuarı yapılmıştır.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006

WEB - https://fekesuphandereortaokulu.meb.k12.tr

Adres - SÜPHANDERE MAH. SÜPHANDERE KÜME EVLERİ NO 41 FEKE / ADANA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz 1959 da eğitim öğretime başlamıştır.2001 yılında mevcut binasına taşınmıştır. Köyün içme suyu şebekesi mevcuttur. Cep telefonu şebekeleri hizmet vermektedir. Bir tane bakkal vardır. Kışın kar yağar, yollar kısa sürede açılır. Kış aylarında elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Kiralık ev sıkıntısı yaşanmaktadır. İlçe merkezinden ev kiralama tercih edilmektedir. İlçe merkezinden gidiş geliş yapmak isteyenler için hafta içi her gün servisimiz bulunmaktadır.

Adres - SÜPHANDERE MAH. SÜPHANDERE KÜME EVLERİ NO 41 FEKE / ADANA

Ulaşım Köyün ilçeye bağlantı yolları asfalt olmakla beraber yer yer çukurlar mevcuttur. İlçe merkezinden gidiş geliş yapmak isteyenler için hafta içi her gün servisimiz bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adana´ya 140 Km, Feke´ye 19 Km´dir.